Testimonials

Hoi Han,
Ik zie uit naar jouw massages: Want jouw warmte ontspant me.
Het is je aanraking die me weer aardt.
In veilige handen wordt ik subtiel herinnerd, subliem geraakt.
Ik wordt gewiegd en telkens opnieuw geboren!

Lieve groet,
Paul.

Al meer dan 10 jaar profiteer ik van de intuïtieve massages van Han. Ze kan de oorzaken van mijn klachten niet wegmasseren, maar ze is geweldig in het bestrijden van de symptomen. Iedere keer kom ik opgefrist en blijmoedig bij haar vandaan. Ze heeft gouden handen. Maar dat is niet alles. Han is een heel lieve en belangstellende vrouw. Ook op gebieden die niet met de handen zijn te bereiken, voelt ze goed aan waar de pijnpunten zitten. En ook daar probeert ze me te helpen.

Han, dank je wel. Piet-Hein

Voor mij zijn de massages bij Han een klein geluks/verwenmomentje. Vanaf het moment van binnenkomst met een lief en hartverwarmend onthaal van Han start de rust en de ruimte voor mezelf. Er is ruimte voor fijne gesprekken maar de stilte en ontspanning in mezelf zoeken mag ook. Han voelt erg goed aan waar je behoefte aan hebt en geeft je die ruimte om het te nemen. Daarnaast luistert en kijkt ze heel goed naar je hulpvraag. Ik heb bij Han nooit het gevoel dat er een standaard massage gegeven wordt of dat het haar ‘ zoveelste’ massage van de dag is. Dat maakt dat je met een heel fijn, warm en persoonlijk gevoel de deur weer uit wandelt. Voor mij is het uurtje bij Han een warm bad waar je geheel jezelf mag zijn, zonder oordelen, angst van onzekerheid of de druk om sociaal wenselijk te moeten zijn.

Kitty

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat ik voor het eerst bij jou kwam en ik blijf terug komen.
Jouw manier van masseren is uniek. Het is de combinatie van zachtheid, subtiliteit en sensitiviteit, het bieden van een sfeer van veiligheid en vertrouwen én jouw warme persoonlijkheid. Je bent integer, betrokken en professioneel. Mooi dat je je blijft bijscholen waardoor jouw kennis zich verbreedt en verdiept.
Een massage van jou haalt de drukte uit mijn hoofd en brengt mij in contact met mijn hart. Door jouw handen ervaar ik geborgenheid, dieper contact met mijn lichaam en meer zachtheid en liefde voor mijzelf. Na een massage voel ik mij geaard, verbonden en vreugdevol.

Susan

Ik lig nu al een aantal jaar heel regelmatig en met veel plezier bij Han op de tafel. Wat ik zo fijn vind aan haar behandelingen is dat zij met veel aandacht en met echt voelende handen masseert. Ze werkt geen standaardprogramma af, maar voelt wat en waar iets nodig is. Daar laat ze zich door leiden. Haar massages maken daardoor dat ikzelf ook met meer aandacht in mijn lichaam beland en beter voel hoe het met me gaat. Dit werkt heel ontspannend en tegelijkertijd verkwikkend.

 

Ik heb Han leren kennen als een betrokken masseur. Ze voelt niet alleen precies aan wat je rug nodig heeft, maar ook is ze altijd geïnteresseerd in de cliënt. Na een massage in de Pontanusstraat leef ik altijd weer een beetje meer. De eerste keer dat ik haar bezocht was het pure noodzaak, mijn schouders knakten en knokten. Sindsdien ga ik ook als het eigenlijk niet echt nodig is. Alhoewel, de instant ontspanning die ik voel als ik binnenstap, is bijzonder waardevol.